Dosya Yükleniyor. Lütfen Bekleyiniz...



Facebook
Twitter
Başa Dön
  • Anasayfa >
  • Anadolu Sigorta'dan yeni reklam...

Anadolu Sigorta'dan yeni reklam...

16 Kasım 2012 , Cuma 14:16
Anadolu Sigorta'dan yeni reklam...

Anadolu Sigorta’nın cazip fiyat ve teminatlarla bireysel sigortalılarına yönelik hazırladığı yeni ürünü ‘Sağlıkta Fırsat Poliçesi’nin reklam filmleri izleyenlerden tam not aldı.   

TBWA"ISTANBUL tarafından iki farklı versiyonda hazırlanan filmlerde, MR ve tomografi masraflarını ucuza getirmeye çalışan iki kişinin hikayeleri komik bir dille anlatılıyor.
 
İlk filmde kahramanımız, beyin tomografisini çekmesi için fotokopi görevlisini ikna etmeye çalışırken, ikinci filmde havaalanında X-Ray cihazından bavullarla birlikte geçerek bel MR’ı çektiren adam, izleyenleri güldürüyor.
 
Yönetmenliğini Autonomy’den Uygar Kutlu’nun yaptığı reklam filmlerinin ilki Kadıköy Moda Sineması Pasajı’nda eski bir sahafta, ikincisi ise Sabiha Gökçen Havaalanı’nda çekildi. Çekimler iki gün sürdü. Reklam filmlerinde mizahi açıdan casting’e ayrıca önem verildi.
 
Kampanya, hastalıktan daha çok MR masrafından korkan bir adamı anlatan radyo spotunun yanı sıra yazılı basın ve dijital mecra üzerinde de geniş olarak yer alıyor.
 
Reklam filmlerini izlemek için tıklayın
 
 

Medya
VİDEO İZLE

Yorum Yazın