Dosya Yükleniyor. Lütfen Bekleyiniz...



Facebook
Twitter
Başa Dön
  • Anasayfa >
  • Koroplast'dan "Cinsiyetleri Değil, Çöpleri Ayrıştıralım"

Koroplast'dan "Cinsiyetleri Değil, Çöpleri Ayrıştıralım"

3 Mart 2022 , Perşembe 17:46
Koroplast'dan "Cinsiyetleri Değil, Çöpleri Ayrıştıralım"

Koroplast’tan cinsiyet eşitliğine dikkat çeken Dünya Kadınlar Günü reklam filmi

 

“Yaşanılabilir Bir Dünya” için

Cinsiyetleri Değil Çöpleri Ayrıştıralım!

 

41 yıldır her alanda “Birlikte Kolay” diyen Koroplast, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde cinsiyet eşitliğine yeniden dikkat çekiyor. Gonca Vuslateri’nin rol aldığı reklam filminde kimsenin cinsiyeti üzerinden ayrıştırılmadığı bir dünyanın birlikte kolay olduğuna vurgu yapan Koroplast, herkesi bu konuda farkındalığa davet ediyor.

 

Yenilikçi ve sürdürülebilir çözümleriyle çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünlerinde Türkiye’de akla ilk gelen marka Koroplast, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel dijital mecralarda yayınladığı reklam filminde cinsiyet eşitliğini ele alıyor. Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, filmin girişinde ayrımcılığı sadece çöplerde desteklediğini net ve kararlı bir duruşla ifade ediyor.

 

Koroplast yıllardır kimseyi ayırmadan hayatın her alanında “Birlikte Kolay” söylemiyle tüketicilerine sesleniyor. 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel hazırlanan reklam filminde de bu felsefeyi izleyicilerle paylaşan Koroplast, yaşanılabilir bir dünya için cinsiyetlerin değil, sadece çöplerin ayrıştırılması gerektiğine vurgu yapıyor.

 

Cinsiyet eşitliğini savunan ve kimseyi ayrıştırmadığına dikkat çeken Vuslateri, böyle bir dünyanın ancak birlikte kolay olduğunu izleyicilere iletiyor. Koroplast, Dünya Kadınlar Günü kapsamında cinsiyet eşitliğini yeniden hatırlatırken aynı zamanda geri dönüşüme ve sürdürülebilirliğe verdiği önemle atıkları ayrıştırmanın çevreye sağlayacağı faydaya da değiniyor.

Koroplast’ın reklam filmi

https://www.youtube.com/watch?v=dQTxIt0Ujyw

 

Reklam Künyesi

Reklamveren: Koroplast

Reklam Ajansı: Ryno Creative Hub

Reklamveren Yetkilisi: Gülsün Mersin, Bengü Kıran, Seçil Oyan

Ajans Başkanları: Emel Göker, Mert Soyal

Müşteri İlişkileri: Burtay Baştufan, Ece Gürşimşir

Kreatif Ekip: Ali Can Baytok, Fırat Halil, Tuğba Karaman, Tuğberk Şanlı, Caner Çokbulan

Sosyal Medya Ekibi: Samed Cantürk, Gizem Kumaş

Ajans Prodüktörü: Canan Polat

Medya Planlama/Satınalma: Wavemaker

PR Ajansı: Goodworks

Prodüksiyon Şirketi: Yapar Film

Yönetmen: Kenan Kara

 



Yorum Yazın