Dosya Yükleniyor. Lütfen Bekleyiniz...



Facebook
Twitter
Başa Dön
  • Anasayfa >
  • Leo Burnett Türkiye'ye yeni başkan yardımcısı

Leo Burnett Türkiye'ye yeni başkan yardımcısı

15 Mart 2013 , Cuma 09:36
Leo Burnett Türkiye'ye yeni başkan yardımcısı

 

Leo Burnett Türkiye İcra Kurulu Başkanı (CEO) Melda Tamtürk Barkın, Roda Sezer‘in, Leo Burnett İstanbul’un müşteri ilişkileri ve stratejiden sorumlu yeni ajans başkan yardımcısı olarak göreve başladığını açıkladı.
 
Roda Sezer, Leo Burnett ailesine katılmasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Global ölçekte hizmet veren dünyanın en prestijli ve güçlü network ajanslarından Leo Burnett’in İstanbul ofisinde yepyeni ve heyecan verici bir dönem başlıyor. Bu yeni sürecin içinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yıllar boyunca hem ajans hem de müşteri tarafında kazandığım tecrübe ve bilgi birikimini aktarmak için en doğru yerde olduğuma inanıyorum. Hedefimiz müşterilerimizin en yakın stratejik iş ortağı olmak, markalarımızın değerlerini artıracak katma değerli yaratıcı çözümler sunmak. Tüketicilerimizin hisleri, düşünce ve ihtiyaçlarını anlamak için gösterdiğimiz özeni, iş ortaklarımızın faaliyet gösterdiği pazarın dinamiklerini ve inceliklerini tespit etmek için de göstereceğiz. Harcanan her kuruşun ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz.”
 
Roda Sezer, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nü bitirdikten sonra UC Berkeley’de İş İdaresi eğitimi aldı. Kariyerine ACNielsen’da tüketici ve reklam araştırmalarından sorumlu müşteri temsilcisi olarak başladı. Daha sonra yaklaşık 8 yıl boyunca sırasıyla Yorum Publicis, Young&Rubicam/Reklamevi ve Grey Worldwide’da Müşteri ve Stratejik Planlama Direktörü pozisyonlarında farklı sektörlerden birçok markaya hizmet verdi. Reklam kariyerinin ardından Türkiye’nin öncü kurumlarından Ülker’de 6 sene çalıştı. Bu sürede kişisel bakım kategorisinde Komili Pazarlama Müdürlüğü yaptı, daha sonra grubun içinde yer alan McCormick Yıldız Gıda’ya geçti.
 
Süreci değerlendiren Leo Burnett CEO’su Melda Tamtürk Barkın da “Roda Sezer’in reklam ve pazarlama deneyimini stratejik düşünme yetkinliğiyle birleştirerek müşteri-ajans çalışma sisteminde fark yaratacağına inanıyorum. Türkiye’de büyüme hedefi olan Leo Burnett için Roda harika bir kazanımdır” diye konuştu.


Yorum Yazın