LG, Las Vegas’ta 8-11 Ocak 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek CES (Consumer Electronics Show) Fuarı öncesi 2013 yeni PC serisini duyurdu. LG’nin ileri teknoloji ile geliştirilmiş olan yeni PC serisinde Tab-Book, Ultrabook ve hepsi bir arada PC (All-In-One PC) ürünleri bulunuyor. LG, geniş tüketici ihtiyaçlarına cevap veren ve teknolojinin limitlerini aşan programlama konseptlerini CES Fuarı’nda tanıtacak. Sergilenecek tüm modeller LG’nin IPS teknolojisine ve yüksek görüntü kalitesine sahip.
LG Ev Aletleri Kıdemli Başkan Yardımcısı ve IT Bölümü Başkanı Il-geun Kwon, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Bu yıl, dokunmatik ekrana geçiş yapmaya başlayan kullanıcı beklentilerini tek bir üründe toplayan inovatif PC’lerimizi tanıtacağız. LG olarak CES Fuarı’nda gelecek nesil PC ürünlerini sergileyeceğiz.”
Tab-Book: Performansından ödün vermeyen Hybrid Notebook ve Tablet
LG Tab-Book (H160) Microsoft Windows 8 ile çalışan tablet ve notebook’un gücü ile birleştirilmiş bir sistem olma özelliği taşıyor. Ürün, klasik taşınabilir bir tabletin sunduğu tüm özelliklere sahip ve uygulamaların rahatça kullanılabileceği 11.6 inçlik ekranla geliyor. H160’ın inceliği 15.9 mm ölçülerinde olmasına rağmen Q klavye ekranın altından çıkıyor ve rahat şekilde kullanılıyor. Ürün, 12.5 saatlik pil ömrü, 1.05 kg. ağırlığı, Wi-Fi ve Bluetooth özelliği, HDMI çıkışı, USB girişi ve microSD yuvası ile öne çıkıyor. Geliştirilmiş performanslı Intel Core i5 işlemci ile çalışan Tab-Book Ultra (Z160) CES Fuarı’nda teknoloji meraklılarının beğenisine sunulacak.