Petrol Ofisi Sosyal Lig yeni sezonda ‘Kazanmak İçin Oyna!’ diyor
Yüzde yüz Petrol Ofisi iştiraki olan teknoloji ve oyun şirketi Petrolig Games tarafından geliştirilen Sosyal Lig’in relansman kampanyası yayında. Promoqube imzası taşıyan “Kazanmak için Oyna” relansman filminde; Burcu Esmersoy, Ahmet Çakar, Ceyhun Yılmaz ve Uğur Karakullukçu gibi sevilen isimler bir araya geliyor.
Eğlence içerikleri sunan, teknoloji ve oyun şirketi Petrolig Games tarafından geliştirilen Türkiye Süper Ligi’ne özel ilk ve en popüler fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig, Promoqube imzası taşıyan relansman filminde sevilen isimleri bir araya getiriyor.
Kazanmaya hazır mısın?
2022-23 futbol sezonuna hızlı bir giriş yapan Petrol Ofisi Sosyal Lig’in relansman kampanyasında yer alan Burcu Esmersoy, Ahmet Çakar, Ceyhun Yılmaz ve Uğur Karakullukçu ‘Kazanmak İçin Oyna!’ diyor. Burcu Esmersoy’un “Kazanmaya hazır mısın?” sorusuyla başlayan filmde; yeni sezonda verilecek hediyeler ve yeni özellikler renkli bir dille anlatılırken rekabetçi ruh ve yeni sezon coşkusu öne çıkıyor.
3 Kia otomobil hediye edecek
3 milyonu aşkın oyuncusuyla Türkiye Süper Ligi’ne özel ilk ve en popüler fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig, yeni sezona yepyeni tasarımı, daha dinamik oyun deneyimi ve süper ödülleriyle girdi. Tamamen yenilenen Petrol Ofisi Sosyal Lig, daha heyecanlı ve dinamik bir oyun deneyimi sunarken, sezon sonunda oyuncularına 3 Kia otomobil hediye edecek.
Oyun sektörünün güçlü oyuncularından Brodeus ile birlikte geliştirilen yeni Petrol Ofisi Sosyal Lig, App Store ve Google Play’den indirilebilir.
Künye:
Reklamveren: Petrolig Games
Reklamveren Temsilcisi: Sinan Seha Türkseven, Burçin Cafer, Özgür Okkalı
Reklam Ajansı: Promoqube
Prodüksiyon Şirketi : Public Film
Reklam Jingle : Harems Stüdyo
Film Yönetmeni: Eli Kasavi
Film Yapımcısı: Aytunç Demirkaya
Kreatif Direktör: Dijle Özdemir
Metin Yazarı: Adem Yavuz Yıldırım
Marka İlişkileri Direktörü: Bihter Tabak
Sanat Yönetmeni: Baran Yiğit
Marka İlişkileri Yöneticisi: Ziya Çelik
Dijital Proje Yöneticisi: Mert Taşer







